Ferie med børn på Sunwing Sandy Bay Beach

sunwing sandy bay beach

Tilbage i juni var vi på en uges ferie  til Cypern med et hold fantastiske venner. Vi har 2 gange før besøgt “Lolo og Bernie hotel”, som Alberte kalder det – og det har været helt fantastisk begge gange. Vi besluttede os for at prøve Sunwing Sandy Bay Beach denne gang, og det er helt klart, en af de bedste ferier vi nogensinde har haft. Hotellet var ganske enkelt fantastisk! 

Værelse/Lejlighed:

Vi havde bestilt 2-værelses Happy baby lejlighed, da vi gerne vil have en stor terrasse ved jorden. Børnene kunne rende ud til den legeplads som lå foran lejlighederne uden vi var nødt til at gå med. Området med legepladsen foran terrasserne var indhegnet, så børnene kunne ikke rende væk, og man kunne derfor sidde på sin terrasse og nyde stilheden engang i mellem 😉 Når man bor i Happy Baby lejlighed er der også Klapvogn, puslebord, højstol, børneseng, børneservice, en kasse med legetøj og generelt alt, hvad der skal bruges af større ting til baby. Dét er smart, og sparede os for en virkelig stor og tung bagage (klapvognen).
Lejlighederne har også 2 solstole på terrassen, så hvis man som os har et barn, der skal sove middagslur er det helt perfekt, at man har muligheden for at sole sig lidt når barnet sover.  Alle der rejser med børn ved at en brun kulør ikke ligefrem er det man har mest af når man kommer hjem.

Mad:

Vi havde denne gang bestilt all incl, da vi havde 3 børn med, og alle med børn ved hvor hurtigt det skal gå når børnene er sultne (indsæt en smiley der er stresset og har sved på panden). Vi havde ikke de store forventninger til maden, men udfra prisen måtte det alligevel være okay tænkte vi. Det var det heldigvis også. Maden var virkelig god og varieret hver dag. På billedet nedenfor er det Alberte selv der har været i buffeten for at tage mad en dag til frokost. Børn under 12 år spiser gratis på hotellet.

 

Pools:

På hotellet er der 2 børnepools hvoraf den ene er overdækket. Derudover er der 2 andre pools og 3 vandrutsjebaner. Det var aldrig et problem at finde en liggestol – heller ikke selvom man kom lidt op af dagen. Hotellet er ret stort og der er virkede til at være liggestole til alle. Hver dag blev der lavet “vandsjov” med børnene i den ene pool og i den anden pool var der hver dag vandgymnastik for de voksne. Dét har jeg stadig til gode at være med i 😉

 Den fineste strand:

Lige ved Sunwing sandy bay beach ligger der en strand, men den er ikke noget at skrive hjem om. Vi synes i hvert fald ikke den så særlig indbydende ud. Tilgengæld finder man den smukkeste strand blot 10 minutters gang fra hotellet, hvor vandet er krystalblåt og sandet er uden små sten (som jeg virkelig hader!). Stranden er meget populær på Cypern, og der er derfor rigtig mange mennesker, men vi kunne sagtens “holde ud” at være der en dag med børnene. Vi har normalt ikke brug for at komme udenfor hotellet, når vi er afsted med børnene. Vi havde bare hørt så meget godt om denne strand og den var virkelig også god! Det er sjælendt at man finder så god og børnevenlig en strand (synes jeg). Det eneste minus jeg kan finde er, at der nok manglede lidt toiletter. Derfor lod folk deres børn tisse i nærheden af hvor folk lå med deres håndklæder! Det synes jeg simpelthen ikke er i orden.

Hvad kan man lave:

På hotellet finder man også en helt fantastisk “mini klub”. Der bliver hver dag arrangeret en masse aktiviteter for børnene og de ELSKER det. Guiderne er virkelig gode til børnene og da det er et skandinavisk hotel snakker de dansk, svensk, norsk og finsk. Det med sproget gjorde i hvert fald at Alberte følte sig mere tilpas da hun forstod hvad de sagde. Mini klubben var et rart sted at “søge hen” når vejret blev for varmt og ens hud på hænderne var ved at blive opløst af alt det badning. Der er legetøj til de helt små børn, som ikke har mulighed for, at deltage i mini klubbens aktiviteter. Hver dag var det muligt at sidde med sine forældre og lave “dagens tema”.

Når du rejser med spies på deres sunwing hoteller bliver din bagage også hentet på hotellet og kørt direkte i lufthavnen. Det vil sige, at når du har afleveret din bagage på hotellet ser du den ikke før du lander i danmark. Du får udleveret boardingpass på hotellet og skal derfor ikke tjekke ind i lufthavnen. Det er simpelthen fantastisk når man rejser med små børn, at man ikke skal stå og vente i lufthavnen på at tjekke sin bagage ind!

Vi har nu været på 3 sunwing hoteller og det er helt sikkertikke sidste gang, at vi besøger et af deres hoteller.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar