Længe ventet sommerferie…

 

Når man snakker om sommer, så må jeg indrømme, at jeg er ret glad for at bo i Magdeburg, der er en del varmere end gode gamle Danmark. Jeg har aldrig været den store fan af f.eks. skiferier, da det simpelthen er for koldt til mig (eller også er det bare fordi, jeg ikke kan finde ud af det). Jeg vil dog sige, at jeg virkelig gerne vil på “ski”ferie på et tidspunkt, men tror, det bliver på kælk for mit vedkommende. Husker desværre stadig min skrækkelige debut på ski i 8. klasse 😉 Jeg husker til gengæld også, hvor hyggeligt det var at sidde foran pejsen i skisokker med varm kakao i koppen.

Da vi flyttede til Magdeburg sidste sommer, havde vi i flere måneder næsten 30 grader. Det samme gør sig gældende nu, hvor vi siden april har haft meget høje temperaturer. Man vænner sig ret meget til, at det er varmt stort set hver dag, så jeg tog mig selv i at tænke, det hele var træls, da det regnede 2 dage i sidste uge og temperaturen sagde 15 grader.

Nå, det var egentlig også bare fordi, jeg sad og blev helt i sommerstemning, at jeg lige var nødt til at fortælle lidt om vejrforholdene hernede 😉

Det, jeg egentlig ville med dette indlæg, var, at skrive lidt om vores snarlige sommerejse. I morgen rejser vi til Cypern, som vi alle glæder os rigtig meget til. Sidste sommer havde Mads nærmest ingen sommerferie, da han var afsted med landsholdet i 6 uger (OL-forberedelse og OL i Brasilien) og efter en meget lang sæson hernede har jeg virkelig talt ned til sommerferie. Vi rejser afsted sammen med et af vores dejlige vennepar og deres datter og vi har denne gang valgt at bestille all-incl, så vi alle kan slappe bare lidt af. Bare det, at opvasken ikke skal tages efter hvert måltid, får mig til at slappe af. Efter vores ferie til Cypern går turen til Danmark i et par uger, hvor vi har mulighed for at se – og tilbringe tid med alle vores venner og familie, som jeg glæder mig enormt meget til at se igen. Jeg har desværre bare på fornemmelsen, at denne sommer kommer til at flyve afsted, hvilket jeg på ingen måde har lyst til. Jeg vil NYDE de næste 4 uger og glæde mig over alle de dejlige ting, vi skal.

Skriv et svar