Skylder en lille opdatering…

imageDer har været meget stille på bloggen de sidste måneder. Jeg håbede, tilbage i december, at jeg ville få overskuddet tilbage til at blogge. Dét fik jeg desværre ikke på det tidspunkt.

Min bacheloropgave fyldte enormt meget (mere end jeg måske havde regnet med), men vi lagde også alle kræfter i at få den lige præcis som ønsket. Mads rejste afsted med landsholdet d. 29 december, kom lige hjem nytårsaften og så afsted igen d. 2 januar, for så at være væk til d. 30 januar. Januar måned var hektisk på alle måder (så har jeg ikke sagt for meget), men jeg fik gjort min bachelor færdig til aflevering d. 5 januar. Tiden blev derefter brugt på den sidste klargøring inden vi skulle forsvare Bachelorprojektet – og langt om længe kunne jeg kalde mig Socialrådgiver d. 20 januar med et afsluttende 10-tal. Lige der var jeg piv stolt – og en smule træt! Tænk at jeg nu var færdig og nu skulle være “rigtig voksen”. Det sidste ord har jeg stadig lidt svært ved at vænne mig til i dag, men ikke desto mindre er jeg altså blevet det – ja altså sådan en med et “rigtigt” job osv. Ikke bare et studiejob, som jeg ellers har haft, men et “rigtigt” job, som kræver lige præcis den uddannelse jeg har brugt 3,5 år på at tage! Jeg var nemlig så heldig at blive ansat i den Børne- og familieafdeling hvor jeg var i min 5 måneders praktik – på trods af min graviditet.

Jeg er enormt glad for at være ude på arbejdsmarkedet og kan mærke det giver mig en anden ro end da jeg var studerende, hvor jeg konstant havde læsning om aftenen. Nu kører jeg hjem fra job kl. 15.30 og har FRI. Jeg er ansat til d. 30 april hvor efter jeg går på barsel og skal få 4 uger til at gå inden lillebror melder sin ankomst. Faktisk kunne jeg som offentlig ansat gå fra 8 uger før, men jeg har takket ja til 4 uger mere – hvis kroppen altså tillader det. Lige nu har jeg en del bækkensmerter og plukveer, men jeg er optimistisk og håber jeg kan være med helt til april.

Jeg er ikke i tvivl om at lysten til at blogge er der, og jeg nyder at skrive herinde om de ting der rører på sig i vores lille familie, på snart 4. Jeg glæder mig over at være “tilbage” 🙂

Skriv et svar