Vi skal flytte…

1445416960-ChristiansenDe sidste måneder har vi gået med store tanker herhjemme. Mads har udløb med hans nuværende klub til sommer og derfor var tiden inde til at finde ud af, hvad der så skulle ske. Skulle Mads blive i Bjerringbro-Silkeborg eller skulle han/vi prøve udlandet af?

Mads har været sindssygt glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg og det samme har jeg. En helt fantastisk klub med de bedste mennesker! Men efter sommer bliver det et farvel til Bjerringbro-Silkeborg, et farvel og et på gensyn til de kendte rammer i Danmark – vi flytter nemlig til Tyskland.

Mange tænker nok, at vi er fuldstændig sindssyge, men det her var en oplevelse, vi som familie ikke kunne sige nej til. Der har selvfølgelig været MANGE overvejelser med i beslutningen og især pga. Alberte. Vi tager hende væk fra de faste rammer, hun har nu, men jeg er ikke i tvivl om, at vi samtidig giver hende noget, som mange andre børn ikke kommer til at opleve. Forhåbentlig en oplevelse for livet.  Når man skal se på det hele, er jeg virkelig glad for at vi  har nogle rigtig gode danske venner i den samme klub i Tyskland, hvor det ene par har 2 børn, som Alberte kender godt i forvejen. Deres datter er på alder med Alberte, så det er virkelig dejligt at Alberte kommer til at have hende. At de er dernede har også været en kæmpe faktor i vores beslutning.

Jeg bliver færdig som socialrådgiver til januar og må derfor indstille mig på at jeg nok ikke får uddannelsen brugt de næste par år. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan nå at lære sproget så godt inden vi rejser, at jeg måske vil kunne arbejde lidt frivilligt i Tyskland og hvis ikke, er jeg indstillet på at jeg de næste par år må se, om jeg egner mig til at være “Hausfrau”. Det er selvfølgelig heller ikke så tosset at kunne være der 100% for Alberte de næste par år, da det er en kæmpe omvæltning for hende, hun skal igennem og derfor vil jeg gerne være der for hende alt det, hun har brug for.

Vores hus har vi valgt at leje ud. Vi kan ikke sælge vores drømmehus og vi er også fast besluttet på at komme tilbage hertil igen. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at savne vores familier, venner, de fantastiske mennesker i Bjerringbro-Silkeborg, Albertes børnehave, vores hus og jeg kunne blive ved. Heldigvis er de alle fantastiske mennekser, som støtter os i vores beslutning og som godt forstår, at vi har taget imod en kæmpe oplevelse, som vi får sammen som familie. Vi glæder os meget til eventyret – som det forhåbentlig bliver, og så vender vi tilbage til Danmark igen.

3 comments / Add your comment below

  1. Stort tillykke med den store beslutning.
    Er sikker på at det bliver jeres livs eventyr.
    Og livet som hausfrau lyder slet ikke så dårligt endda 😊

  2. Åh hvor spændende søde! Det lyder som en god mulighed for jeres familie, som jeg godt kan forstå I har sagt ja til😍 Har I mon allerede lejet huset ud?☺️ Jeg kan godt forstå at I ikke kan få jer selv til at sælge jeres skønne hus! Tanker og kram herfra

Skriv et svar