Event hos Milk Copenhagen

imageimage image image

(Gave fra MILK Copenhagen)

For et par uger siden var jeg inviteret til event hos MILK Copenhagen i Risskov. Et event fyldt med “mommy-bloggere”  fra jydeland, der alle var inviteret for at se deres AW15  kollektion. Inden jeg begynder at skrive om tøjet, må jeg simpelthen lige fortælle om deres fine, rå, lækre lokaler. Hold nu op de var fede!! Hvem der dog bare havde kontor sådan et sted.

Jeg var så heldig at have selskab af søde Johanne i bilen derud og det første, der mødte os i døren var Tanja, der stod klar med Champagne og chokolade. Dét satte ligesom stemningen for resten af aftenen, nemlig fuldstændig perfekt! Der var sørget for det lækreste tapas (Og nej, jeg overdriver ikke!) og det er helt sikkert et sted, jeg vil købe fra næste gang, vi skal holde noget familiehalløj.

Trine, som er ejeren og kvinden bag MILK Copenhagen, gennemgik AW15 kollektion, som så fint hedder “No Adult Allowed”. Det er virkelig en flot kollektion og der er mange styles både til piger og drenge! Jeg har ofte hørt fra drengemødre, at der bliver kredset mere for pigekollektionerne rundt omkring hos de forskellige mærker, men lige netop MILK synes jeg har lavet en flot drengekollektion. Udover at kollektionen er super flot, er det også priser, hvor alle kan være med.

Jeg gjorde selv at par gode køb den aften til Alberte. Det blødeste sæt bestående af sweat og nederdel, som jeg har tænkt mig at sætte sammen med en lang, hvid skjorte indenunder, der også sagtens kan bruges til et par jeans. Jeg var heller ikke i tvivl om, at den smukke vinterjakke skulle med hjem. Hold nu op den er fin! Både i farve og kvalitet. Elsker den er længere bagpå, så den varmer hende godt.

image
image

 

Indeholder Affiliate Links.

Skriv et svar