Brudehår & Brudemakeup

image Jeg tror noget af det gifte kvinder ofte tænker tilbage på, når de snakker om deres bryllup, er, “hold nu op hvor var jeg smuk den dag”, den følelse havde jeg i hvert fald. Jeg følte virkelig den der “prinsesseoplevelse”, som alle taler om. Jeg brugte meget tid på at kigge frisurer, selvom jeg altid havde haft en forestilling inde i hovedet om, hvordan det skulle sidde. Det endte også med at blive, som jeg havde forestillet mig, bare meget bedre.
Marianne, som var min frisør den dag, opfyldte virkelig den “hårdrøm”, jeg havde. Jeg kender Marianne og var derfor ikke i tvivl om hendes evner. Allerede til prøveopsætningen ramte hun rigtigt og jeg var derfor utrolig tryg ved at det var hende, der skulle sætte mit hår. Hun kørte hele vejen fra Aalborg til Aarhus tidligt om morgenen for at sætte mit hår. Det er jeg så glad for, at hun var villig til at gøre. Hun havde en ro, som var vigtig for mig den dag, hun havde ikke travlt og havde derfor mulighed for at tage det i mit tempo – og Albertes, for hun fik også lidt krøl i håret. Jeg ved, at der er delte meninger om, hvad folk foretrækker, når man snakker frisør til sit bryllup, om de skal komme hjem til en, eller man skal ind i en salon. Jeg vil meget gerne anbefale, at man får frisøren hjem til én, hvis det er en frisør, der har tid og ikke stresser over at skulle nå noget andet. Det gør bare forberedelserne lidt mindre kaotiske og stressende.

Min makeup fik jeg lagt af Ann, der er makeup artist. Igen var jeg virkelig heldig med hvem jeg fik til at ligge makeuppen, og jeg var glad for, at hun havde tid lige den dag. Hun har mange års erfaring og kom derfor selv med idé til, hvordan det skulle se ud. Jeg er ikke typen, der går med meget makeup, derfor har jeg ikke særlig meget styr på det og jeg gav hende (næsten) frie tøjler og det blev præcis, som jeg håbede. Ikke for meget og ikke for lidt. Hun kom og lagde min makeup, inden jeg fik min kjole på og som jeg nævnte ovenfor var det guld værd ikke at skulle køre nogen steder for at få det ordnet.

Jeg kan klart anbefale Ann, som I kan finde under Makeup by Ann Borghelt på facebook. Jeg vil også meget gerne anbefale søde Marianne til håret, men hun er i et andet erhverv nu. I kan dog skrive til mig, hvis det kunne have interesse, så vil jeg gerne sætte jer i kontakt med hende 🙂

image

image

1 comment / Add your comment below

  1. Hej
    Hvor så du fin ud på din stor dag.

    Jeg kunne godt være interreseret i at komme i kontakt med din veninde Marianne.
    På forhånd tak

    Hilsen Camilla

Skriv et svar