Billeder fra den store dag..

image imageimage imageSelvom det er fuldstændig vildt at skrive, så er det faktisk mere end 2 måneder siden, at vi holdt vores ultimative drømmebryllup. En helt fantastisk dag med alle vores kære, hvor alt bare gik op i en højere enhed.

Vi var så heldige at vejret viste sig fra sin bedste side den dag. Vi havde ikke mindre end 30 grader og smuk solskin dagen lang. Vi kunne ikke ønske os mere.

Jeg tænker, at jeg i dette indlæg blot vil vise jer et par billeder, og så laver jeg et par separate indlæg om de DIY ting, vi havde lavet (flere har efterspurgt sådan et indlæg). Jeg kommer heller ikke udenom at lave et indlæg om Varna Palæet, som jeg synes fortjener et indlæg for sig. Hold nu op et fantastisk sted at holde sit bryllup!

Glæder mig til at fortælle jer meget mere fra vores store dag 🙂

Skriv et svar