Børnelogik når det er bedst..

image

…. Lige en lille sjov historie fra vores morgen her i huset.

Alberte sidder i stuen og spiser morgenmad (JA det gjorde hun altså i morges!), Mads er på badeværelset for at gøre sig færdig og kan godt høre Alberte lister sig ud i køkkenet – men ser ikke, hvad hun henter. Alberte lader (selvfølgelig!) som ingenting, da Mads kommer ind i stuen, men han bemærker hurtigt et viskestykke, der er lagt henover den ene hynde i sofaen. Med et lille smil på læben spørger han “Alberte hvad gemmer sig under viskestykket?” og hun lader stadig som om, hun ikke ved, hvad han taler om. “Hvad??”. Mads løfter viskestykket og kan se en kæmpe plamage af yoghurt, der er smurt godt og grundigt ned i hynden. Stadig ingen reaktion fra Alberte.

Selvom Mads ikke syntes, det var verdens sjoveste øjeblik, så kan jeg altså godt se det komiske i det. Hun har tænkt “Shit jeg har spildt i sofaen!! Hvad gør jeg??” Ja, så henter man selvfølgelig et viskestykke og ligger det over “problemet” – for så kan man jo slet slet ikke se det… SMART!

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hun har tænkt kreativt, for ellers havde hun vel bare været ligeglad og spist videre? 😉

OPDATERING…..
Alberte vil stadig ikke snakke om det. Hun kan ikke “huske” hun har lagt et viskestykke i sofaen. “Det var i hvert fald ikke mig mor!!” 😉

 

“Billedet er taget af dygtige Sisse som I kan finde på instagram (@imagesbylangfeldt)”

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar