Indretning af børneværelse

blog

1.// By KlipKlap Madras 2.// CamCam Pouf 3.// Noodoll Bamse 4.// Hagelens Knager
5.// House Doctor Opbevaringsposer 6.// Miffy Lampe 7.// Cacoon Bonsai Tipi
8.// CamCam Quilt 9.// BlaBla Kids Pude

Vi har efterhånden lavet om og rykket rundt på Albertes værelse et par gange, simpelthen fordi vi ikke syntes, det længere passede til den alder, hun havde. Da jeg sad og legede med Alberte og hendes togbane på gulvet i går, tog jeg mig selv i at kigge rundt og tænke, at der snart skal ske noget nyt igen. Der er SÅ mange ting, som hun ikke har leget med i evigheder – og som jeg ved, hun ikke kommer til at savne.

For et par måneder siden fik vi anskaffet den store HAY Woody reol til det formål, at det skulle være nemmere for os at opbevare legetøjet på hylderne, så det var væk fra gulvet og dermed ikke fyldte så meget i rummet. Det eneste problem er bare, at vi aldrig har fået købt de kasser/kurve, som skulle bruges til opbevaringen. Pyyh sådan noget LEGO kan fylde meget, når det bare ligger rundt omkring! Så hvis I har set et par fine kurve/kasser i grå eller anden forholdsvis neutral farve, må I meget gerne sige til. Tak.

På Instagram faldt jeg over profilen (@Camilla_da_costa), der arbejder med at indrette og style private hjem. Jeg så et billede af et børneværelse, hvor man kunne se en af de populære byklipklap madrasser med et par puder i, et par Muuto dots med to “poser” hængende derpå fra House Doctor til opbevaring –  ganske simpelt, men noget så hyggeligt! Jeg tror i hvert fald, det er noget i dén stil, jeg vil prøve at lave til Alberte. Et hyggeligt værelse, men også et værelse, hvor der stadig er plads til masser af leg og udfoldelse.

 

 

Skriv et svar