#blogevent_fårup2015 #2

imageSom jeg har skrevet om tidligere var vi til blog event i fårup sommerland i starten af juni. Den mest hyggelige weekend jeg længe har haft!

Tiden er fløjet afsted siden dette arrangement, mest på grund af vores bryllup (som jeg efterhånden har givet skylden mange gange). Jeg har derfor slet ikke fået vist jer den lækre goodiebag. Faktisk har jeg ventet med at pakke den ud indtil jeg var klar til at skrive dette indlæg. Måske en smule fjollet? Men så er de lækre Kims chips da i det mindste stadig at finde i posen 😉

Vi blev forkælet til op over begge øre hele den weekend, som jeg har skrevet i et tidligere indlæg. Ovenikøbet blev der givet en lækker lækker goodiebag til os alle – simpelthen så overskudsagtigt at Kamilla også lige havde sørget for sådan en til os. Kamilla har virkelig fundet en masse gode sponsorer som gerne ville bidrage med fede gaver til os. Listen af sponsorer er lang, men jeg synes alligevel at de fortjener at blive skrevet allesammen.

Aalborg Chokoladen.

Aalborg Zoo.

Badeanstalten.

bObles.

Bolcheriet.

Bows By Stær.

Byclara.

Derma.

Fårup Sommerland.

Kims Sbrød.

Lindhardt og Ringhof Forlag. 

Læsø Salt. 

Mascara. 

Nordsøen Oceanarium. 

Pompdelux.

Skallerup Klit. 

Wolf Camper.

 

TAK TAK TAK for en fantastisk og brugbar goodiebag 🙂

 

Hvis nogen skulle have lyst kan man stadig se en masse billeder fra denne weekend på instagram (#blogevent_fårup2015)

 

 

Skriv et svar