Er det virkelig SÅ unaturligt?

image image image image

I går kom Alberte og jeg hjem efter en skøn ferie. Jeg har virkelig nydt at kunne trække stikket ud og være 100% til stede sammen med Alberte i en hel uge. Vi har badet, så man skulle tro ens hænder og fødder var gået i opløsning, vi har hygget os i skyggen med læsning af bøger, vi har leget en masse på legepladsen, vi spist en pokkers masse is, og så har Alberte danset og danset med Lollo & Bernie.
Vi boede i en “Happy-Baby lejlighed”, der var placeret ved jorden og havde terrasse lige ud mod den overdækkede legeplads. Det var helt perfekt, at Alberte med 3 skridt var på legepladsen.

Jeg har været meget rolig omkring det at skulle rejse alene med Alberte. Andre har tænkt, at det var en vild beslutning og har nok været en smule bekymret. På hotellet kunne man også mærke, at det bestemt ikke var “hverdagskost” at mødre kom alene med deres børn. De første dage blev jeg blandt andet spurgt “Er I virkelig alene afsted??”, sagt med det der ansigtsudtryk, der bare skriger WHAAAAT!!! Men det kunne jeg jo så stolt fortælle dem, at det var vi altså.

På restauranten oplevede jeg også et par sjove episoder. Vores anden aften dernede spiste vi på hotellets restaurant (ofte bestilte vi bare maden med ned i lejligheden), men vi blev denne dag mødt af en sød tjener, som viste os hen til et bord. Han lagde 3 menukort, men jeg fik ham hurtigt fortalt, at vi bare var os to afsted. Jeg tror, han fik ondt af os, for han slog både noget af regningen, kom med drikkevarer og dessert – på husets regning!

En af de sidste aftener var der et nyt hold tjenere på restauranten. Der gik MEGET lang tid, før en tjener kom hen og undskyldte for at de ikke havde taget imod bestilling. De troede simpelthen, at jeg sad og ventede på min mand.

Så på denne uge har jeg fået konkluderet, at det åbenbart ikke er helt normalt at rejse alene med sine børn. Jeg vil dog alligevel anbefale det til alle. Jeg er virkelig glad helt ind i hjertet, over at jeg tog på denne tur sammen med min datter.

5 comments / Add your comment below

  1. Jeg synes det er totalt sejt, overskudsagtigt og lækkert, at du og prinsessen har haft en mor/datter ferie. Jeg håber jeg kommer til at gøre det samme engang med mine. Ikke at vi ikke vil have far med, men en tøseferie lyder da bare så skønt! ☀️☀️☀️☀️💕

    1. Tusind tak søde Trine <3 Jeg kan virkelig kun ønske for jer at I har muligheden for at tage afsted engang. Jeg er sikker på at I vil nyde det lige så meget som Alberte og jeg har gjort. Så må farmand tage med en anden god gang ikk? 😉

  2. Tak for et godt indlæg. Jeg har selv tænkt tanken, om at rejse selv med min søn, da min mand ikke er til charter rejser. Du har kun givet mig mod på sådan en rejse, manga tak 😃

    1. Dejligt at du kunne bruge indlægget til noget Rikke 🙂 Jeg synes helt bestemt at I skal kaste jer ud i det. Jeg er helt sikker på at du ikke vil fortryde det. Det er ferie på en anden måde, men mindst lige så god (hvis ikke bedre) som hvis man rejser med andre.

      Jeg håber I kommer afsted på en mor-søn ferie 🙂

  3. Hvor lyder det bare helt fantastisk 🙂 Min kæreste arbejder som regel i ferier og højsæsoner, så det sker også jeg har børnene alene med på tur. Der er lidt mere run på, men elsker de oplevelser og minder vi skaber 🙂

Skriv et svar