Ankommet til…

imageTYRKIET….

I går (meget sent) ankom vi til Sunwing Side West Beach, der er det hotel, hvor vi skal opholde os de næste 6 dage.
Turen herned gik rigtig godt. Lige bortset fra da Alberte fik ondt i ørerne på vej ned med flyet. OG så var det selvfølgelig en fuldstændig svedende mor her der stilte sig i køen på hotellet for at blive tjekket ind. Inden da havde jeg nemlig skulle bære 3 tasker ud af bussen, ind og hente en sovende Alberte, og selv finde min kuffert i bussen, da buschaufføren ikke var så behjælpelig. PUH! På daværende tidspunkt kunne jeg godt være tilbøjelig til at tænke “hvad har jeg rodet mig ud i?!”.

I dag har heldigvis været meget bedre. Vi har fået den lækreste 2 værelses “Happy baby” lejlighed ved jorden med stor terrasse, lige ud mod legeplads og børnepools. Vi har selvfølgelig boet i poolen hele dagen (som faktisk var lunken), da der er over 40 grader hernede. PUH igen!

Indtil videre har vi i hvert fald en dejlig ferie. Jeg nyder at være afsted med hende, og jeg kan mærke det er gengældt. Det er et paradis for børn på dette hotel, og jeg er ikke i tvivl om at Alberte kommer til at drømme om Lollo og Bernie i nat 😉

God aften til jer 🙂

Skriv et svar