En ferie mere?

ferie

Jeg overvejer virkelig at tage en afbudsrejse med Alberte i denne uge. For det første er den danske sommer vildt deprimerende (selvom jeg har hørt den skulle komme igen nu), og for det andet trænger jeg til en mor-datter tur – så hvorfor ikke udnytte at man stadig har ferie og derfor har mulighed for at rejse?

Der er alligevel mange ting der kører rundt i hovedet på mig når jeg tænker på at rejse alene med hende. Om det vil føles ensomt? Og om andre vil tænke “hun er nok single-mom hende dér”. Ikke fordi der er noget som helst i vejen med at være det – for det er der bestemt ikke! Men nu hvor jeg lige er blevet en gift kone, er det ikke lige det jeg ønsker at folk tænker 😉 Den eneste store bekymring jeg har er dog HVEM der skal smøre mig på ryggen?  Det tror jeg altså stadig Alberte er for lille til, og jeg gider bestemt ikke komme hjem og være helt forbrændt på ryggen 😉 MEN mon ikke det problem nok skulle løse sig på den ene eller anden måde.

Jeg har heldigvis fået en masse gode råd af søde Michala, som blogger på www.bastabum.dk. Hun har rejst et par gange alene med hendes datter, og har fortalt hvor skønt det var. Det er helt sikkert hende der har fået mig overbevist om at det er sådan en mor-datter tur vi skal tage.

Jeg trænger bare til nærvær med Alberte hvor jeg er til stede 100%. Og jeg ved at hun vil nyde at vi to bare kunne hygge i en hel uge med en masse badning i poolen, spise en masse is og bygge sandslotte på stranden.

Så kryds lige fingre for at der ikke sidder 10.000 med samme ide, så der ikke er nogen rejse tilbage til os 😉

 

Billedet er lånt hos www.spies.dk.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar