Ferien er slut…

imageI dag var ferien for alvor slut for Alberte. Hun har haft ferie i over 3 uger nu, og hun var SÅ klar til at komme i børnehave igen. Hun har de sidste dage sagt “mor, skal jeg ikke snart i børnehave igen!?”. Jeg tror tiden af og til kan være lang, når man holder ferie. Ikke fordi at hun ikke har oplevet noget – for det har hun helt bestemt, men hun er virkelig glad for sine venner i børnehaven og jeg kan mærke, hun har savnet dem.
Jeg er så priviligeret, at jeg har ferie til slut august (længe leve at være studerende), så det betyder også, at Alberte får korte dage de næste par uger – og selvfølgelig et par fridage ind i mellem.

Når man ser tilbage på de sidste 3 uger, har det virkelig været en god ferie – selvom det danske sommervejr har været elendigt!! Vi er blevet gift, hvilket uden tvivl var noget af det største, vi har oplevet i vores liv – og den dag var vi virkelig heldige med vejret! Mads og jeg har været på bryllupsrejse alene, hvor vi boede i en helt fantastisk privat villa, og så har vi ellers bare tilbragt dagene med vores lille prinsesse og NYDT hende. Jeg kommer til at skrive flere indlæg omkring vores bryllup, flere har nemlig spurgt om jeg vil lave et indlæg om tips, ideer osv. Og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne.

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med min lille familie. Én har fået lov til at sove i smørhullet i nat. Dét er altså hyggeligt – bare engang i mellem 🙂

Skriv et svar