SommerSummarum

imageSom skrevet i går, skulle dagen i dag bruges på at besøge Silkeborg, hvor SommerSummarum er at finde i denne uge. Alberte kender ikke programmet særlig godt, men hun kender tilgengæld Rosa fra Rouladegade – som hun er fuldstændig vild med, og da Rosa i denne uge var gæst på SommerSummarum tænkte jeg det kunne være en god oplevelse for hende.

Der var voldsomt mange mennesker og vi kunne for at være helt ærlig ikke se noget som helst. Vi besluttede derfor at bruge tiden på legepladsen, indtil et billede med Rosa kunne blive taget. For dét havde barnet virkelig set frem til!

Det blev taget et par billeder sammen med mine veninders børn, og selvom billedet med Alberte og Rosa alene ikke blev så godt, så var det en oplevelse for Alberte at stå ved siden af Rosa (som var SÅ sød) og det må jo være det, der betyder noget 🙂

 

Skriv et svar