En kommende golfspiller?

imageI sidste uge var vi inviteret til Himmerland spa & golf resort (virkelig lækkert sted forresten) af Mads’ agent sammen med alle de spillere, der er i deres “stald” + deres familier. Det er rart for både spillere og familier at kunne mødes udenfor håndboldbanen, så derfor var der naturligvis god opbakning til sådan et arrangement. Alle børnene hyggede sig og der var masser af aktiviteter for dem – blandt andet badeland, ture i golfvognen og så var der mulighed for at slå til lidt golfbolde. Sidstnævnte synes Alberte var pænt spændende, så hendes kære far (som er totalt vild med golf!!) mener selvfølgelig, at vi nu har en kommende golfspiller i familien. Jeg håber dog stadig, at hun vælger ridesporten i stedet, selvom jeg godt ved, at det er en helt anden prisklasse hobby end golf…  MEN man har vel lov at håbe 😉

I dag er der kun 10 dage til vores bryllup. Jeg begynder at ane en lille smule stress, men jeg tror nu, at vi når det hele. I morgen skal vi have møde med præsten, som har bedt os om at vælge et par sange. Jeg behøver vel ikke at sige, at vi er lidt på udebane, hvad det angår? Men man går vel ikke helt galt i byen med ” det er så yndigt at følges ad”. Så mangler vi bare 2! Vi må i gang med Google..

Rigtig god aften til jer 🙂

Skriv et svar