Økodag og cykel uden støttehjul

imageimage
Vores weekender har virkelig været booket de sidste mange måneder, og kommer også til at være det mange uger frem. Ikke at man skal klage over det, for det er jo tid, vi bruger sammen med vores familier og venner. Mads har selvfølgelig altid kamp eller træning i weekenderne, men Alberte og jeg har tid til masser af hygge. Denne weekend havde Mads dog en fridag søndag og vi tog derfor til Økodag (ligesom MANGE andre) sammen med morfar, farmor og farfar.

Alberte fik meget mere ud af denne tur end for 2 år siden, hvor hende og jeg var alene afsted. Denne gang turde hun kæle for køerne og gik med det samme i krig inde i halmballerne med alle de andre børn. Dette er også bare endnu et bevis på, hvor stor hun efterhånden er blevet – ved godt, jeg skriver det ofte, men det kommer altså dagligt bag på mig. Så sent som i sidste uge begyndte hun også at cykle uden støttehjul! Store pige….

Vejret er også begyndt at vise sig fra sin rigtig gode side må man sige. Dette har også ændret sig hurtigt, for jeg mindes at kunne huske, da Alberte og jeg havde årets første tur i Tivoli Friheden d. 2. April. Det var hundekoldt. Så koldt, at vi faktisk kun var i parken i 2 timer. Derfor er vejret også blevet nydt til fulde både i går og i dag. I morgen skal vi hygge sammen med nogle vennepar og alle vores børn udendørs. Det er fantastisk, at man endelig er nået til den tid på året, hvor dét kan lade sig gøre.

Håber I har haft en dejlig weekend, hvor I har nydt vejret lige så meget som mig 🙂

Skriv et svar