Bryllupsrejse “alene”?

c183e614-49f7-4099-b93b-e91e533c29d5.1.10117dcb29-9cec-4f7e-b7ac-84f4d9370163.1.106775ef10-d467-470e-a7e3-9f674b1a6cfa.1.10

Vi er i gang med planlægningen af vores bryllup, som til tider virkelig kan give en stress. Man tror, man er i god tid med det hele og tager det måske med ro – for hey, vi skal jo nok nå det! Men inden man får set sig om, er der lige pludselig kun 3 måneder til den store dag. Jeg synes stadig, vi mangler at få lukket et par aftaler og få styr på det hele til receptionen, vi skal holde efter kirken. Selvom vi skal holde det et sted, hvor de “laver det hele”, så vil vi alligevel gerne sætte vores eget præg på festen. Det er sådanne overvejelser, vi går med lige nu, om hvordan vi kan gøre det bedst muligt. Vi har jo med vilje valgt ikke at have et DIY bryllup, men alligevel ønsker vi stadig en form for DIY.

En af de ting vi også kigger på nu, er vores bryllupsrejse. Eller det vil sige, at vi faktisk har kigget efter den helt rigtige rejse LÆNGE. Vi er begge enige om, at vi gerne vil have “vores eget hus” med egen pool og terrasse. Det kunne sagtens være på et hotel, men det kan også være et, vi lejer af en privat. Lige nu hælder vi til det sidste. Vi vil gerne have en uge, hvor vi kan koble fuldstændig af og bare nyde hinanden fuldt ud. Vi har også været MEGET i tvivl om Alberte skal med eller ej. Jeg har aldrig været væk fra hende i en uge, men for Mads er en uge ikke lang tid. Han har mange gange været væk fra hende i flere uger af gangen – men ikke forstået på den måde, at han bare synes, det er det fedeste at skulle rejse uden hende.
Jeg er dog ikke i tvivl om, at hvis vi rejser uden hende, så vil jeg rejse afsted med hende senere på sommeren (jeg får nemt dårlig samvittighed), og jeg ved godt, det nok er lidt fjollet, for Alberte var jo med i Qatar i januar og var på ferie 3 gange sidste år. Så snydt for ferier er hun ikke blevet.

Jeg håber virkelig at vi snart er i stand til at tage en endelig beslutning, så det punkt på listen også kan blive streget 🙂

Billederne er fra de huse vi har kigget på, og de er fundet hos HomeAway.com.

Skriv et svar