Julen 2014

imageimageimage

Så er julen ved at være overstået og det har været en rigtig dejlig en af slagsen. Vi har bare nydt familiens nærvær stort set hele julen og det har været SÅ skønt. Vi var hos mine forældre Juleaften, hvor vi startede med at spise brunch, gå en tur i kirke, se Disneys Juleshow (hvilket er en tradition i min familie) Derpå kom julemanden en tur forbi for at besøge Alberte og så spiste vi os mætte i dejlig julemad – og så skal man jo ikke glemme alle de fine pakker, vi selvfølgelig også fik åbnet.  Juleaften var helt perfekt og lige i det tempo, som vi og Alberte ønskede det.

1. juledag skulle vi tilbage til vores dejlige Aarhus, hvor sneen havde dalet så flot i løbet af natten. Derfor var det et smukt hvidt landskab, der mødte os – til glæde for både store og små. Vi hyggede 1. juledag til en dejlig julefrokost sammen med Mads’ familie, og så skulle børnene selvfølgelig ud og prøve deres kælke i det smukke vejr.

Julen har været helt fantastisk, men som man er tilbøjelig til at sige hvert år, så er den gået ALT for stærkt. Det er i sådanne dage, man ville ønske, at man bare kunne trykke på en pauseknap for at få tid til at nyde det hele lidt mere. Sådan er det desværre ikke og vi er i stedet nødt til at kigge fremad. I morgen er det Nytårsaften og snart skal vi i gang med 2015, som i vores tilfælde kommer til at byde på store begivenheder i vores familie. Den største kommer uden tvivl til at være vores bryllup i Juli. Jeg glæder mig enormt meget.

Håber I alle har haft en dejlig jul sammen med jeres kære og så håber jeg, I kommer rigtig godt ind i 2015 🙂

Skriv et svar