Den der efterårsferie

imageSå er efterårsferien slut i vores lille hjem, selvom der faktisk ikke har stået “ferie” på særlig meget i vores program den sidste uges tid.

Jeg har de sidste par uger haft et tæt pakket skema i skolen, så jeg har derfor ikke haft mulighed for at arbejde det, jeg skulle, i den familieafdeling, hvor jeg har studiejob. Derfor var jeg nødt til at arbejde tre dage i denne uge, hvor jeg ellers havde fri fra mit studie, for at indhente mine timer. Ikke nok med det, så skulle vores ene bil på værksted hele ugen, da jeg for et par uger siden kørte galt inde i Århus. Så med en mand, der til dagligt skal køre til Silkeborg og mig, der skulle tilbringe tre arbejdsdage i Horsens, så var vi altså lidt presset i forhold til at få afleveret og hentet Alberte. Vi var ikke interesseret i, at hun skulle være i institution fra 6.45 til 16.30, så derfor var vi nødt til at trække på et hold af bedsteforældrene, som havde hende på mini-ferie fra mandag til onsdag. I onsdags holdt jeg en fridag fra jobbet og Mads havde også fri – så vi tog i Den Gamle By sammen med min familie, hvor vi alle bare kunne hygge os sammen og nyde en velfortjent fridag.

Sådan en uge flyver afsted – også selvom man har arbejdet det meste af ferien væk. Hele weekenden har vi haft besøg af det andet hold bedsteforældre, så selvom vi har haft meget at se til i løbet af ugen, har det alligevel været en god “efterårsferie” for os alle, selvom vi selvfølgelig synes, at der har været for lidt tid til familiehygge og nærvær i løbet af ugen. Men så er det at vi lige må tænke tilbage til sidste weekend, der blev brugt i Lalandia, hvor der var tid til en hel masse nærvær. Sådan en weekend kan man heldigvis leve længe på.

Nu glæder jeg mig bare til at holde et par dages fri med Alberte i næste uge, hvor mit skema ser knap så presset ud.

Skriv et svar