Så er vi hjemme igen

Vi er kommet hjem igen efter en dejlig ferie hos Mads’ forældre på Sjælland. Det sker alt for sjældent at vi besøger dem desværre, så vi har bare hygget os rigtig meget sammen med dem 🙂 De har hjulpet meget med Alberte, og man kunne tydeligt se på hende at hun nød det. Det er dejligt at vi begge har forældre som er så gode til at hjælpe. Fredag besøgte vi Mads’ Mormor. Vi hyggede ved hende et par timer og spiste frokost inden vi tog afsted igen 🙂 Søndag blev det til en kort tur hos Mads’ Farmor så hun også lige kunne se Alberte.
Vi kørte fra Mads’ forældre  Mandag morgen, og så tog vi en tur på strøget. Det er evigheder siden at vi har været der og nu var muligheden der endelig. Mads skulle til noget hjertetjek på Bispebjerg Hospital, så imens hyggede Alberte og jeg i Magasin. De har en helt fantastisk børneafdeling hvor man både kan give mad og lege. Da Mads kom tilbage passede det med at Alberte skulle sove, så vi fik noget god frokost på Cafe Norden i mens hun sov (hun vågnede dog midt i det hele og måtte hygge med os)
Efter en hyggelig dag på strøget kørte vi til Odense for at besøge Mads’ kammerat og kæreste. De er flyttet i hus  – så det skulle vi selvfølgelig se. Vi overnattede der til I går og kørte så hjem igen. Det har virkelig været en skøn uge 🙂
Vil lige vise jer de ting vi fik købt i løbet af ugen.

Lørdag kørte vi til Karrebæksminde hvor der er Kähler Outlet. De havde SÅ mange fine ting, og priserne var helt i bund! For de 3 ting vi købte kom vi af med 450 kr. 

Stor vase, mellem frugt skål (Funktion Bowl) 
og helt stor skål (Funktion Skål)

     Søndag kørte jeg til Milledille.dk Lagersalg. Jeg troede der ville være MANGE mennesker så jeg var der 1 time før de åbnede. Men det var der slet ikke, der var kun 3 før mig så jeg gik bare i gang med at kigge på alt det fine tøj. (Fandt ud af bagefter at mellem 9 og 10 var det for venner, familie og naboer) UPS. Så forstod jeg bedre hvorfor de hilste så pænt på mig 😉 Da jeg kom ud derfra kl 10 var der MEGA kø, så jeg skyndte mig bare ud i bilen haha. 
Jeg fik gjort mig nogen rigtig gode køb synes jeg selv. 
For alt dette gav jeg 500 kr!
Danæfæ Body – Danefæ Sommerdragt

Ej sikke Lej hue – Ej sikke Lej Body
Ej sikke Lej stofble
Småfolk Stofble


2 Bodyer fra Holly’s
        Og sidst men ikke mindst er der de ting jeg selv fik købt på strøget. 
Lang sommerkjole fra Designers Remix (Farven er ikke som på billedet) 
Den er sort og hvidstribet
Løs T-shirt fra Selected Femme
Makeup fra MAC
… Og så lige lidt mere til Alberte
Tøj fra H&M 🙂

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar